«

»

Feb 22

Print this Post

Lähetystyö sivusto valmistumassa…

image

Ruutukaappaus Lähetystyö-sivuston viimeistelystä. Sivuston tekeminen on ollut mielessä jo ennen lähetyä lähetyskurssille, mutta vasta nyt se on saatu aikaiseksi. Tuntuu hyvältä kun voi vihdoin alkaa jakamaan tietoa lähetystyöstä. Sillä tuntuu, että edelleen on paljon ihmisiä jotka eivät tietä mitä lähetystyö käytännössä on. Toivottavasti sivusto valoittaa lähetystyön merkitystä ja ennen kaikkea sitä mitä se käytännössä on ja tarkoittaa niille ihmisille jotka sitä tekevät päivittäin. Ideoita otetaan vastaan siitä, mitä elementtejä mahdollisesti pitäisi lisätä tai poistaa. Tai onko mahdollisesti jokin asia mikä vaatisi lisää valaistustusta. Sivusto on vielä keskeneräinen, mutta tullee saamaan lisää sisältöä ellei päivittäin niin ainakin viikottain.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/02/22/lahetystyo-sivusto-valmistumassa/

Jätä kommentti!