«

»

Mar 10

Print this Post

Kehitysyhteistyö ja lähetys!

image

Kehitysyhteistyö ja lähetys seminaarissa 10.3.2012.

Mietitään kehitysyhteistön ja lähetystyönsuhdetta.  Vaikka viedään vaippoja pillereitä jonnekkin maahan missä on puutteita se ei poista halua ja tarvetta kertoa Jeesuksesta.  Todistuksissa tuli esii  tilanteet joissa kehitysapu mahdollistaa julistustyön paikoissa joissa se ei muuten olisi mahdollista ja lisäksi se pakottaa kohtaamaan kaikki ihmiset.

Tapahtuman rinnalla kulkee samanaikaisesti myös kotiväenpäivät, jossa perheitä ja sukulaisia valmistellan omaisten lähtöön lähetystyöhön. Eli sukulaisia on myös käymässä, sillä Pian äiti ja sisko ovat päässeet paikalle. Katsotaan mitä kysymyksiä viikonlopunaikana herää vai on täysin tyhjentävä viikonloppu, että kaikki on selvää.

Palaillaan viikonlopun edetessä.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/03/10/kehitysyhteistyo-ja-lahetys/

Jätä kommentti!