«

»

Apr 11

Print this Post

Pääsiäinen meni hiljentyessä ja remontoidessa.

Mökillä

Mökillä

Pitäisikö sanoa että meidän Kristittyjen suurin juhla eli pääsiäinen meni nopeasti. Saimme mahdollisuuden hengähtää ja  miettiä tätä kaikkea tapahtunutta ja suunnata ajatuksia kevättä ja kesää kohti. Olimme ensimmäistä kertaa mökillä tänä vuonna ja saimme aloittaa sitten remontit… pitää maalata, laittaa lattiat, nuohota piiput, korjata kiuas jne… mutta ei pidä valittaa, sillä siinä saa jotain täysin muuta ajateltavaa kun harjoittelee remonttimiehen hommia.

Suuri jännityksen aihe oli myös miten lapset viihtyvät ensi kertaa mökillä ja kovin tuntuivat tykkäävän ja toivoivat, että menisimme sinne uudestaan mahdollisimman pian. Kevät lämpöä siis odotellaan.

Pääsiäisenä syntyy aina paljon keskustelua myös Jeesuksesta, mikä on sinänsä hyvä, mutta kovin usein keskustelu kääntyy pieniin yksityiskohtiin, kuten mikä päivä Jeesus oikeasti kuoli, miten pitkään Jeesus ehti saarnata.

Joskus olisi kuitenkin hyvä vain keskittyä raamattuun ja mitä se sanoo…

[important]”Miksi etsitte elävää kuolleiden joukosta? Ei hän ole täällä, hän on noussut kuolleista.” Luuk. 24:5–6″[/important]

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/04/11/paasiainen-meni-hiljentyessa-ja-remontoidessa/

Jätä kommentti!