«

»

Jun 09

Print this Post

Vierailu Kansanlähetyksen yhteysillassa Kokkolassa

Kokkolassa

Pia ja Merja Kokkolassa

20.5 saimme olla jakamassa tietoa SAT7 toiminnasta ja omasta valmistautumisestamme SAT7 työyhteyteen Kokkolassa. Ilta keräsi mukavasti ihmisiä, vaikka Suomi pelasi samaan aikaan MM pronssista Tshekkiä vastaan.  Oli hienoa nähdä, että lähetystyö innostaa ihmisiä edelleen, ja että myös uudemmat lähetystyön muodot kuten juuri medialähetystyö löytävät sijansa ihmisten sydämissä. Itse olemme vakuuttuneita median mahdollisuuksista ja voimasta tavoittaa ihmisiä etenkin niissä maissa, joissa perinteinen evankelioiminen on usein lähes mahdotonta.

Kiitokset Kokkolan seurakunnalle mahdollisuudesta päästä esittelemään tulevaa työkenttäämme. Erityiskiitos myös Merja Pikkaraiselle joka on avustanut meitä suuresti ja sai tapahtumasta jutun myös Keski-Pohjanmaa lehteen.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/06/09/vierailu-kansanlahetyksen-yhteysillassa-kokkolassa/

Jätä kommentti!