«

»

Jul 01

Print this Post

Rukousvastauksia ja töitä…

Aviolittoja ja kansanlähetystä…

 

Tänään lähdemme viikon kestävälle kiertueelle. Ensin aloitamme Karkun avioliittoleiristä ja sieltä riennämme suoraan Kansanlähetyspäiville Pieksämäelle, jossa meitä odottaa lähetystyöhön siunaaminen ja monia muitakin velvollisuuksia.

Kuten otsikosta ilmenee myös rukousvastauksia on kuulunut. Kuten kerroimme aikaisemmin meidän elämämme hieman hankaloitui kun automme hajosi ja se on korjattavana useita viikkoja.

Saimme nyt ystäviltä auton lainaan tulevaksi viikoksi, joka kyllä mahdollistaa tehtävien suorittamisen huomattavasti helpommin… Kiitos Paavo… 🙂

Saavumme siis Pieksämäelle Kansanlähetyspäivien viettoon perjantai iltana suoraan avioliittoleiriltä. Mikäli haluatte tulla tapaamaan meitä Kansanlähetyspäivien aikana se onnistuu parhaiten lauantaina lähetysnäyttelyssä SAT-7 osastolla.

Tuosta autosta olen vain itse miettinyt, kuinka usein saammekaan rukoilla Jumalalta ihmettä, mutta samalla saatamme unohtaa kuinka meidän oma tekomme saattaa olla todistus Jumalan ihmeestä. Saamme olla se ihme. Sen sijaan, että odottaisimme ihmettä olisimme tuo ihme.

Näissä ajatuksissa kohti työn täyteistä viikkoa…

Luennoimassa Helsingin Avioliitto Tapahtumassa

Luennoimassa Helsingin Avioliitto Tapahtumassa

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/07/01/rukousvastauksia-ja-toita/

Jätä kommentti!