«

»

Jul 09

Print this Post

Kansanlähetyspäivät ja Karkun avioliittoleiri takanpäin…

Kansanlähetyspäivien ja Karkun avioliittotapahtuman jälki tunnelmia

Kansanlähetyspäivät Pieksämäellä ovat nyt takanapäin ja seuraavat ovatkin edessä päin. Pakko kirjoittaa kiitos viesti niille kaikille jotka teitte Kansanlähetyspäivät jälleen kerran mahdollisiksi. Odotus ja valmistelut vuotta 2013 varten ovatkin jo alkamassa.

Henkilökohtaisesti haluan myös kiittää kaikki jotka kävitte lähetysnäyttelyssä juttelemassa kanssani. Kiirettä piti jokaisena päivänä ja välillä oli pakko siirtyä ulkoilmaan sen verran hyvä liikenne näyttelyssä oli koko ajan.

Sunnuntain siunaustilaisuuteen osallistuminen oli meille mahtava kokemus ja se tunne kun sai olla siunattava lähetystyöhön lähtijäksi jää mieleen ja sydämeen ikuisesti. Kiitos osalllistumisesta ja muistamisesta. Kuumuus koetteli myös siellä,  mutta urhoollisesti ihmiset jaksoivat tilaisuuden.

Tuleva viikko yritetään ottaa vihdoin hieman hitaammin sillä olemme koko kesän olleet menossa eri tapahtumiin tai valmistelleet jotain tapahtumaa. On siis tulossa kesämme “todellinen loma viikko”, sillä seuraava avioliittotapahtuma on vasta muutamien viikkojen kuluttua.

Myös Karkun avioliittoleiri oli mahtava kokemus vaikka sielläkin oli tekemistä ja myös luento saimme silti nauttia tapahtumasta, koska se oli organisaoitu mahtavasti ja oli jäänyt mahdollisuus viettää perheen yhteistä aikaa. Kiitos kaikille leirille osallistuneille ja erityisesti meidän omalle ryhmällemme. Myös te vastuun kantajat jotka teitte tapahtuman mahdolliseksi. Muistakaa ensi vuoden leiri joka on heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Eli tilaisuus kalenteriin…

Mika Tuovinen pitää valtakirjapuhetta uusille läheteille

Mika Tuovinen pitää valtakirjapuhetta uusille läheteille

Piispa Jari Jolkkonen pitää puhetta uusille ja vanhoille läheteille
Piispa Jari Jolkkonen pitää puhetta uusille ja vanhoille läheteille

Timo, Elisabet, Pia Kansanläehtyspäivien ruokailussa

Timo, Elisabet, Pia Kansanläehtyspäivien ruokailussa

KAnsanlähetyspäivien näyttely 2012 SAT-7 osastoa

KAnsanlähetyspäivien näyttely 2012 SAT-7 osastoa

Kansanlähetyspäivien näyttely 2012 SAT-7

KAnsanlähetyspäivien näyttely 2012 SAT-7 osasto

Pia ja Rene Luennoimassa Karkun avioliittoleirillä

Pia ja Rene Luennoimassa Karkun avioliittoleirillä

Karkun avioliittoleirillä Rene ja Pia

Karkun avioliittoleirillä Rene ja Pia, leirin loppuvaiheilla ja silti jaksaa hymyillä

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/07/09/kansanlahetyspaivat-ja-karkun-avioliittoleiri-takanpain/

Jätä kommentti!