«

»

Jul 28

Print this Post

Kommunikaatio luento alkamassa Hartolassa

image

Kommunikaatio luento alkamassa Hartolan aviopari kurssilla. Muistetaan siunauksin ja rukouksin kaikkia aviopareja. Paljon uusia pareja hnmky avioparikurssilla tänä vuonna. Korjaus, aviopareja oli Hartolassa tänäkin vuonna lähes 100 ja kaikkien tavoitteena oli tehdä avioliitosta parempi. Www.parempiavioliitto.fi Kaikenkaikkiaan HNMKY:n avioliittoleireissä on tänäkin vuonna lähes 4000 ihmistä eri rooleissa. Osa on ryhmänjohtajina, osa tekemässä omasta avioliitosta parempaa ja osa lastenhoidossa ja osa muissa tehtävissä. Tutustukaa rohkeasti toimintaan. Vuosien kokemuksella voimme suositella.

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/07/28/kommunikaatio-luento-alkamassa-hartolassa/

1 ping

  1. Takaisin kotona Hartolan avioparikurssilta. » Lähetystyö

    […] aiheina oli mm. Kommunikaatio, Parisuhteen tuhoojat, Avioliiton vaiheet […]

Jätä kommentti!