«

»

Jul 29

Print this Post

Takaisin kotona Hartolan avioparikurssilta.

Kotona avioparikurssilta

Selvisimme kotiin asti autollamme. Autossa ei tosin ollut ilmastointia ja kun koko matka oli n. 30 astetta lämmintä niin se tarkoitti että muutaman tunnin matkan jälkeen Ryttylään saapui jokin epämääräinen sulanut möykky, mutta selvittiin kuitenkin.

Hartolassa oli tänäkin vuonna paikalla lähes 100 paria jotka ottivat suhteestaan mittaa viikonlopuin ajan. Avioliittoleiri tai Aviopari kurssi oli taas kerran todella antoisa. Meillä voidaan aina todeta, että matka avioliittotapahtumiin on aina jostain syystä kovin raskasta, mutta kun pääsemme perille ja tuntee sen rakkauden ja sen tahdon tehdä avioliitoista parempaa on niin kovin helppo viihtyä ja nauttia. Raskasta oli taas. Kyseessä kuitenkin viisi luentoa ja vastaava määrä pienryhmätyöskentelyä sekä muutama muu aktiviteetti niin siinä kyllä riittää pureskeltavaa taas muutamaksi kuukaudeksi.

Luentojen aiheina oli mm. Kommunikaatio, Parisuhteen tuhoojat, Avioliiton vaiheet  jne…

Kiitos kaikille rukouksistanne ja siunauksistanne meidän matkaamme kohtaan ja muutenkin suomalaisten avioliittojen puolesta.

Avioliittoleirit jatkuvat vielä tänäkin vuonna. HNMKY:n leireistä saa lisätietoa osoitteesta: www.parempiavioliitto.fi ja sieltä löytyy myös tietoa miesten ja naisten omista leireistä.

Luentotunnlemia Hartolassa 2012

Luentotunnlemia Hartolassa 2012

Lopputunnelmat Hartola 2012

Lopputunnelmat Hartola 2012, Kotiinlähdön aika

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/07/29/takaisin-kotona-hartolan-avioparikurssilta/

Jätä kommentti!