«

»

Aug 02

Print this Post

Turku-Aktio 2-6.9.2012 Henrikin kirkossa

Turku Aktio 2-6.9.2012

Varsinais-Suomen Kansanlähetys järjestää ja osallistuu taas tänä vuonna Turku Aktio tapahtumaan. Olemme menosssa tapahtumaan mukaan Pian kanssa. Päivämäärä on omalta osaltamme vielä auki, mutta ohjelma on todella laadukasta ja mielenkiintoista.

Tämän vuoden aktion teemana on ” Pyhiä ja pahoja”. Mukana Eero Junkkaala, Jukka Norvanto, Anja Kolehmainen, Mika ja Tania Lehtinen, Jukka Kallioinen, Liisi Jokiranta, Leo Louhivaara etc. Tule mukaan kuuntelemaan loistavia puhujia ja rukoilemaan yhdessä tärkeiden asioiden puolesta.

Tapahtuman tiedot:

Nimi: Turku Aktio 2012 “Pyhiä ja pahoja”

Aika: 2-6.9.2012

Esite: Katso alla olevasta linkistä ajat sekä ohjelmatiedot. Ohjelmaesite (pdf)

Paikka: Henrikin Kirkko, Peltolantie 2, Turku


View Larger Map

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/08/02/turku-aktio-2-6-9-2012-henrikin-kirkossa/

Jätä kommentti!