«

»

Aug 13

Print this Post

Lähettipäiviltä…

Viikonlopun lähettipäivät nyt takanapäin

Viikonloppuna saatiin nauttia lähettipäivien sadosta ja toisten lähettien tapaamisesta. Paljon keskustelua ja todistuksia ja opetusta ja rukousta ja viihtymistä ja ruokaa ja ja ja ja….

Eli paljon oli toimintaa ja mukavaa oli. Hauskin osuus osui Lauantai iltaan kun pidettiin lähettien oma “Talent show”. Monipuolisia taitoja löytyy lähettien keskuudesta. On laulajaa, miekkailijaa, videontekijä… jne.

Arto Hukari

Arto Hukari omassa puheenvuorossa Lähettipäivillä 2012

Viikonlopun opetuksesta vastasi suurelta osin Mailis Janatuinen joka antoi erinomaisen opetuksen Jobin kirjan pohjalta ja siitä miten myös me Kristityt joudumme kohtaamaan kärsimystä ja pitäisi pystyä myös vaikeuksien keskellä kiittämään Herraa hänen suunnitelmistaan vaikka se välillä onkin niin kovin vaikeaa. Mailis kävi myös esittelemässä meidän kotonamme www.ilosanomapiiri.fi raamattupiiriä. Eli pidimme viikonlopun jälkeen lyhyen raamattupiirin ilosanomapiirin työkalujen avulla. Tämä oli itselleni uusi tapa käsitellä raamattua ja erittäin helppo ja tyyli on sellainen, että piiriin on mahdollista osallistua ihmisiä jotka eivät ole ikinä edes raamattua lukeneet tai ovat hyvin nuoria uskossaan. Kannattaa siis tutustua.

Kohta lähiopetus päivät lähtevät opistolla tosissaan käyntiin ja pitää alkaa palauttamaan etätehtäviä kesän jälkeen. Viimeinen rutistus opsikelua siis edessä ennen kentälle lähtöä. Ajatus laittaa nöyräksi ja rukoilemaan entistä enemmän.

Hieman tunnelmia lähettipäiviltä myös kuvien muodossa:

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/08/13/lahettipaivilta/

Jätä kommentti!