«

»

Sep 09

Print this Post

Lähtöpäivämme koittaa 28.12

Lähetystyöhön lähtömme muuttuu koko ajan konkreettisemmaksi. Lähtöpäiväksi on nyt päätetty 28.12.! Eli enää muutama hassu kuukausi, ja ikkunasta katsoessa ympärillä tulee näkymään jotain ihan muuta kuin Suomen vihreä luonto. Ihanaa, jännittävää ja kutkuttavaa aikaa! Ja samalla myös hivenen haikeaa…

Rene jo ehti huolestumaan, että nyt minä sitten hössötän entistä enemmän Joulua… Oma vastaukseni oli, että ei ole paljoa hössötettävää kun rahti lähetetään jo etukäteen, joten meillä ei liene talossa jouluna mitään muuta kuin joulukuusi ja sängyt. Ja tietysti hirvipaisti uunissa, jos vuokraisäntä antaa vielä pitää pellit…  Pitääköhän silti Renen kiusaksi tilata lumitykki pihalle, että saadaan varmuudella nauttia valkoisesta joulusta 😉 ? Jatkossahan ne lienevät suhteellisen aurinkoisia ja lämpöisiä…

Kypros lentokoneesta

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/09/09/lahtopaivamme-koittaa-28-12/

Jätä kommentti!