«

»

Oct 22

Print this Post

Liittohallitus, Avioliittoluento, Filia-messu, Opiskelua ja vähän muutakin.

Kiireinen ja mielenkiintoinen viikko takanapäin… Eli viikko alkoi tiedolla Liittohallituksen päätöksestä lähettää meidän Lähetystyöhön. Eli nyt viimeinenkin byrokratian este on poistunut lähtemisen tieltä. Nyt vain rohkeasti tilaamaan uutiskirjettämme ja osallistumaan tukirenkaaseemme, niin et jää paitsi mistään oleellisesta. Kiitos kaikille, jotka olette jo puolestamme rukoilleet ja muuten tukeneet.

Sain viedä myös Perhe Aitamäen lentokentälle heidän matkatessaan kohti Omskia.

Tämän tiedon lisäksi edellisellä viikolla olimme mukana HNMKY avioliittotapahtumassa Helsingissä luennoimassa Kommunikaatiosta ja sisäisestä eheytymisestä. Oli taas hienoa nähdä niin paljon pariskuntia mukana tapahtumassa joista suuri osa on tullut jo tutuiksi vuosien ja leirien saatossa. Hotelli Arthur oli täynnä ihmisiä, jotka haluavat nauttia ja saada avioliitosta paremman.

Viikon aikana saimme valmistella luentoa tuohon tapahtumaan  ja opiskella hieman muutakin, kun Pia jatkaa Gradu työskentelyään ja itsellä myös opiskelut jatkuvat.

Avioliittotapahtuman jälkeen olimme mukana myös Filia messussa Helsingissä, jossa saimme antaa pienen todistuksen Jumalan vaikutuksesta omaan avioliittoomme.

Näiden tapahtumien välissä ehdimme myös käymään Korkeasaaressa hieman ulkoilemassa lasten kanssa.

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/10/22/liittohallittus-avioliittoluento-filia-messu-opiskelua-ja-vahan-muutakin/

Jätä kommentti!