«

»

Oct 22

Print this Post

Turku, Riihimäki ja Siikaniemi…

Eli seuraavat pari viikko on taas tasaista ohjelmaa. Kuluva viikko menee syysloman merkeissä lasten kanssa, mutta erilaisiin tapahtumiin valmistautuessa. Olemme mukana Turun Mikaelin kirkossa ensi sunnuntaina 28.10.2012 kello 10.00 ja messun jälkeisillä kahveilla. Tämän lisäksi jatkamme luentojen valmistelua Joutjärven Seurakunnan Kohtaamispaikka leirille, jossa olemme mukana Lauantaina 3.11.2012 luennoimassa aiheista “Kristittynä tämän päivän suomessa” ja “Kristityn sisäiset paineet”. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä.

Ennen tätä olemme kuitenkin paikalla kun Riihimäen seurakunta järjestää Tahdotko? Illallinen rakkaudelle -aheisen tapahtuman 2.11.2012. Saamme kertoa hieman omista kokemuksista ja haasteistamme avioliitossa ja avioliittotyössä opituista keinosta tehdä avioliitosta paremman. Ilmoittautumis- ja muut tiedot täältä

Näiden kaikkien tapahtumien puolesta toivotaan rukousta kaikille osallistujille ja järjestäjille.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/10/22/turku-riihimaki-ja-siikaniemi/

Jätä kommentti!