«

»

Nov 28

Print this Post

22 päivää lähtöön ja talo on löytynyt… Tosin vielä enemmän kiirettä kuin aikaisemmin!

Viimeisiä kertoja päiväkotimatkalla Ryttylässä.

Eli asiat etenevät jälleen kerran Herran aikataulussa. Rahdin aikatalu aikaistui viikolla ja pitääkin saada matkaan jo 29.11. aamuna. Alkuperäinen suunnitelma oli viikkoa myöhemmin ja samalla hetkellä saimmekin sitten vihdoin asunnon. Tosin vielä neuvottelut ovat kesken, mutta kaikki näyttää hyvältä. Eli Asian puolesta saa edelleen rukoilla. Asunnosta olemme nähneet ainoastaan muutaman kuvan, mutta uskomme sen olevan meille oikea paikka, sillä Kyprokselle hyvin harvinaiseen tapaan talon lähellä on avointa julkista tilaa, sekä muutaman minuutin päässä talosta on myös pieni leikkipuisto, jossa on keinut.

Leikkipuisto talon lähellä.

Leikkipuisto talon lähellä.

Itse talosta emme ole saaneet kunnolista kuvaa mutta puisto ja nurmialue talon edessä näyttää hyvältä. 🙂

Alue talon lähellä.

Talo ei ole näkyvissä kuvassa…

Eli nyt sitten alkoi pakkaaminen oikein tosissaan jotta saadaan kaikki tarvittava matkaan. Kummasti sitä on kertynyt kaikkea ihmeellistä kaappeihin jopa näiden ryttylässä vietettyjen kuukausien aikana. Eniten tuskaa itselleni aiheuttaa kun pitää luopua omasta “miljoonalaatikosta” joka on täynnä erilaisia IT-tarvikkeita ja johtoja, jotka eivät vain mahdu mukaan. Mutta hassua nähdä kuinka koko elämä mahtuu muutamaan pahvilaatikkoon.

Pakkaaminen etenee… hitaasti mutta varmasti…

Mitä lähemmäksi lähtöä tullaan sitä enemmän tuntuu tulevan kierroksia koneeseen. Eli tapaamisia ja vierailuta tulee kiihtyvällä tahdilla ja samalla pitäisi myös saada lähtövalmisteluita tehtyä. Mutta uskossa mennään eteenpäin ja aina tuntuu lopulta ratkaisu löytyvän.

Myös uusia seurakuntia on lähtenyt tukemaan meitä. Niistä lisää kunhan viralliset paperit on saatu kuntoon ja voimme alkaa kertomaan niistä hieman lisää. Pyrimme kaikissa seurakunnissamme vielä käymään ennen lähtöä, mutta katsotaan mihin nämä vähäiset päivät riittävät. 22 päivää lähtöön…

Miljoonalaatikko!

 

Muista liittyä lähetysrenkaaseen jotta et missaa yhtään päivitystä http://eepurl.com/jP1m9

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/11/28/22-paivaa-lahtoon-ja-talo-on-loytynyt-tosin-viela-enemman-kiiretta-kuin-aikaisemmin/

Jätä kommentti!