«

»

Dec 17

Print this Post

3 Päivää jäljellä…

Saimme palata turvallisesti kotiin Kannuksen siunaustilaisuudesta ja hiljalleen valvollisuudet vähenevät. Saimme myös uusimman uutiskirjeemme matkaan. Mikäli et ole vielä saanut omaasi voit lukea sen täältä: http://eepurl.com/sSJQP

Ensi viikolla on vielä tehtävä loput pakkaamiset ja tyhjennettävä asunto, hoidettava paperisotaa ja käytävä lääkärissä… yön aikana tehty To-Do-Lista oli pelottavaa luettavaa… Aikaa vain muutama päivä ja tuntuu kuin hommia olisi vielä muutamaksi viikoksi. Unelma siitä, että viimeinen viikko ennen lähtöä olisi hiljentymistä ja valmistautumista ja rukoilua alkaa tehokkaasti kuihtua pois. Rukousaiheeksi voisi jättää erityisesti meidän kuuluisan automme, joka taas sanoi sopimuksen irti ja sille pitäisi keksiä vielä uusi koti ennen lähtöä…

Muistakaa myös tutustua Lähetyskaupan tarjontaan näin joulun alla. Lisäksi muista mahdollisuus erilaiseen joululahjaan. Mahdollisuus antaa ikuinen elämä evankeliumin kautta.

Alla muutamia kuvia Kannuksen matkalta.

Joulukuusen koristelua

Joulukuusen koristelua

Sakastissa tapahtuu

Sakastissa tapahtuu

Kahvipöytä.

Lähtökahvit mummolassa

Vastuunkantajat ehtoollisella Kannuksessa

Vastuunkantajat ehtoollisella Kannuksessa

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/12/17/3-paivaa-jaljella/

Jätä kommentti!