«

»

Jan 21

Print this Post

Ensimmäinen ehjä työviikko alkanut SAT-7:llä

Rene SAT-7 toimistolla

Renen ensimmäinen täysi työviikko SAT-7 toimistolla alkaa tuttuun tapaan tietokoneen kuntoon laittamisella.

Eli vihdoin koittanut se päivä, kun pitäisi päästä tekemään täysipäisesti ja täysipäiväisesti töitä koko viikon ajan. Eli tänään maanantaina hommat on lähteneet vauhdilla käyntiin ja tehtäviä ja pyyntöjä alkaa tulla hieman joka suunnalta. Tieto ähky alkaa ajoittain iskeä, mutta samalla innoissaan, kun saa aloittaa työt kunnolla.

Täällä SAT-7 toimistolla on myös päivittäinen rukous tai hartaushetki, viikon päivästä riippuen. Tänään maanantaina oli hieman laulua ja ylistystä sekä lyhyt opetus kello 11.00 aikaan. Täällä ei ole ihmisillä tapana käydä ulkona toimistolta syömässä joten osallistujia oli ihan mukavasti. Samalla sain itse puheen vuoron ensi maanantaiksi kun pääsen kertomaan omaa todistustani henkilöstölle, jotta he samalla oppisivat tuntemaan minua hieman paremmin. Tulee kummasti mieleen Lähetyslinjan jakso jossa opettelimme kertomaan omaa todistusta englanniksi. Tässä pääseekin heti kaivelemaan “vanhoja” muistiinpanoja. 🙂

Työhuoneen ikkunasta näkyy myös Kyprosen saaren pohjoispuolelle, joka on Turkin hallussa. Vuoren rinteeseen on laitettu Turkin lippu joka on myös valaistuna yö aikaan. Oheisessa kuvassa se siintää pienenä, mutta todellisuudessa se on aivan valtava.

Näkymä työhuoneen ikkunasta

Näkymä työhuoneen ikkunasta.

Ylistystä SAT-7 toimistolla

Ylistystä SAT-7 toimistolla

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/01/21/ensimmainen-ehja-tyoviikko-alkanut-sat-7lla/

Jätä kommentti!