«

»

Jan 30

Print this Post

Toista työviikkoa viedään…

Hei kaikille. Toinen työviikko SAT-7 toimistolla etenee vauhdilla. On ollut todella hienoa päästä aloittaamaan työt ja tekemään sitä, minkä takia tänne lähdettiin. Edelleenkin tuntuu, että jatkuvasti on jotain juoksevia asioita hoidettavana.

 

Suojatie ilman valoja Nicosiassa.

Kadun ylittäminen Nicosian keskustassa on aina oma seikkailu sillä jalankulkijoille ei ole omia valoja.

Työmatkalla SAT-7 toimistoon pitää ylittää muutamia vilkkaita teitä, jotka tuntuvat olevan se suurin vaara tällä lähetyskentällä. Kuvasta näkyy hyvin, että vaikka kyseinen kohta on suunniteltu kadun ylitykseen, niin jalankulkijoille ei ole siis omia valoja. Niitä on joissakin paikoissa, mutta kauheasti niitä ei kunnioiteta, joten tarkkana saa olla katuja ylittäessä.

Kuluneet työpäivät ovat menneet niinkin mielenkiintoisten asioiden parissa kuin raporttien tekemisessä. Keräämme tietoa menneestä vuodesta ja yritämme selvittää mitkä ohjelmat ovat keränneet eniten katsojia ja mitkä ohjelmat ovat kirvoittaneet eniten keskustelua ja katsojapalautetta. Lisäksi teemme raportteja joilla yritetään selvittää, onko oma toimintamme SAT-7:lla ollut tehokasta ja olemmeko keskittyneet oikeisiin asioihin. Näitä tarvitaan oman toimintamme kehittämiseen ja Sanan viemisen tehostamiseksi. Samoin niistä on hyötyä itsellemme, jotta voimme arvioida mihin meidän kannattaa kuluvana vuonna panostaa.

Päällimmäisenä ihmisten mielissä on jo kuitenkin valmistautuminen Networking tapahtumaan, jonne toivotaan taas tänäkin vuonna mahdollisimman paljon osallistujia SAT-7 tukioista ja yhteistyökumppaneista. Networking on SAT-7:n suurin vuotuinen tapahtuma ja ajoittuu heti alkukevääseen. Paljon aikaa on mennyt myös uusiin ihmisiin ja ohjelmientekoon tutustuessa, samoin kuin erilaisten prosessien sisäistämiseen, joiden avulla sanoma Jeesuksesta saadaan ihmisten kuuluville.

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/01/30/toista-tyoviikkoa-viedaan/

Jätä kommentti!