«

»

Feb 20

Print this Post

Avioliittotyö lähdössä hiljalleen käyntiin

Ihan mahtavaa miten Herra avaa ovia! Olimme syömässä Australialaisen perheen luona,  ja juttelun lomassa tuli puheeksi Suomessa tekemämme avioliittotyö. Tämä kyseinen pariskunta on itse tuntenut kutsua tehdä avioliittotyötä jo pidemmän aikaa, ja niinpä aloimme ideoida yhdessä. Nyt näyttää siltä että “pilotti” kokeilu on huhtikuussa Troodosvuorilla sijaitsevassa retkeilypaikassa. Kokoonnumme pienellä, neljän pariskunnan joukolla, ja alustamme Renen kanssa kommunikaatiosta ja sisäisestä eheytymisestä, jonka jälkeen tutustutamme pariskunnat ryhmissä toimimiseen ja ryhmän vetämiseen. Rukoillaan että tämä poikisi tästä innokkaita ryhmänvetäjiä, ja saisimme hiljalleen aloittaa avioliittotyön täällä Kyproksella muiden asiasta innostuneiden kanssa!

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/02/20/avioliittotyo-lahdossa-hiljalleen-kayntiin/

3 comments

 1. Hanna

  Voi kuinka mahtavaa, kuinka Herra avaa ovia. Siunausta teidän työhönne ja eloonne siellä! Terveisiä lapsille.

 2. Pirkko

  Vautsi vau! Hienoa, kun saatte heti näin alkuun nähdä kuinka Jumala teitä johdattaa!
  Siunausta työhönne!! Terveisiä Vaasasta!

  1. Rene Rendic

   Kiitos viestistä ja siunauksista.

   Terveiset myös Vaasaan.
   Pia ja REne

Jätä kommentti!