«

»

Mar 11

Print this Post

Tupaantuliaiset naamiaisten merkeissä

naamiaisetTyön teon ja arjen pyörityksen välissä olemme välillä ehtineet pitää hauskaakin. Viime lauantaina saimme pidettyä Kyproksen kotimme tupaantuliaiset  naamiaisten merkeissä, tästä kuvasta tosin Repe karkasi laittamaan lisää geeliä Tintti tukkaansa. Mukana olivat niin uudet ystävämme töiden merkeistä kuin myös naapureita. Hauskaa miten näissäkin tilanteissa pääsee todistamaan, kun naapurit kyselevät miksi olemme tänne muuttaneet. Ja juhlien tuoksinassa naapuritkin lupasivat olla enää puhumatta minulle englantia. No, kreikka on vielä niin alkeissa että lyhyiksi taitavat keskustelut sillä kielellä toistaiseksi jäädä… ;-).

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/03/11/tupaantuliaiset-naamiaisten-merkeissa/

Jätä kommentti!