«

»

Mar 21

Print this Post

Tänään pankkijonoja ja mielenosoituksia

Parlamenttitalon edessä ollut  mielenosoitus 21.3.2013

Parlamenttitalon edessä ollut mielenosoitus 21.3.2013

Nikosiassa asuminen tuntuu tällä hetkellä Kyproksen pankkikriisin keskiössä olemiselta. Kyproslaisissa on alkanut näkyä levottomuutta, joka muun muassa tänä iltana näyttäytyi useina mielenosoituksina ympäri kaupunkia ja pitkinä jonoina pankkiautomaateille, joista ihmiset yrittivät nostaa ulos omia talletuksiaan. Kriisi on alkanut näkyä ja tuntua jo meidänkin arjessamme, sillä monista pankkiautomaateista rahat ovat loppu, ja osa niistä on jo kokonaan suljettu. Käteisen saamisen hankaluus on ongelmallista, sillä esimerkiksi monissa kaupoissa ja bensasemilla ei enää hyväksytä pankkikortteja, vaan ainoastaan käteistä. Tällä hetkellä ihmiset pelkäävätkin täällä käteisen rahan loppumista ja siitä aiheutuvia seurauksia.

Jono Laiki Pankin automaatilla

Jono Laiki Pankin automaatilla

Rukoillaan ihmisille rauhaa hankalasta tilanteesta huolimatta.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/03/21/tanaan-pankkijonoja-ja-mielenosoituksia/

Jätä kommentti!