«

»

Apr 15

Print this Post

Rukousaiheita SAT-7 ja naistyöhön liittyen

Alkava viikko on hyvä aloittaa rukoustukea pyytämällä. SAT-7:lla on parhaillaan käynnissä neuvottelut turkinkielisen kanavan pyörittämisestä 24/7.  SAT-7:n edustajat käyvät asiasta parhaillaan keskusteluja Turkin viranomaisten kanssa. Rukoillaan että päätös olisi myönteinen, ja SAT-7 Turk kanava saisi tavoittaa mahdollisimman monia ihmisiä. SAT-7 on myös kärsinyt Kyproksen talouskriisistä ja tarvitsee runsaasti lisätukea pystyäkseen säilyttämään nykyisen kapasiteettinsa. Rukoustukea siis tarvitaan että maailmalta löytyisi lisää ihmisiä, jotka haluavat ja pystyvät tukemaan SAT-7 toimintaa taloudellisesti.

Naistyön saralla tarvitaan edelleen rukousta erityisesti turvakodissa olevien tyttöjen puolesta. Viime viikolla eräs heistä itki koko päivän pääsyä kirkkoon rukoilemaan. Illalla sattui olemaan katolinen messu, joten hain tytön ja vein hänet kanssani sinne. Oli toivoa herättävää huomata, että tuolla tytöllä oli  kaiken kokemansa jälkeen halu kohdata Jumala ja saada lohtua Häneltä. Rukoillaan että myös muut turvakodissa olevat tytöt voisivat oppia tuntemaan Jumalan!

Muita rukousaiheita naistyöhön liittyen on, että  Jumala antaisi viisautta ja voimia käsitellä niitä ongelmia joita tyttöjen kanssa kohtaamme, ja että Jumala lähettäisi lisää ihmisiä auttamaan näitä tyttöjä. Erityisesti eri alojen asiantuntijoita, kuten lääkäreitä ja mielenterveysalan ammattilaisia.

Vielä yhtenä erityisenä ja meitä läheisesti koskettavana rukousaiheena haluaisin nostaa esiin yhden ihmiskaupan uhrin. Hänellä ei ole kotimaassaan vanhempia, eikä hänellä ole ikinä siis ollut perhettä. Kyprokselle hän päätyi seksuaalisen ihmiskaupan uhrina. Hän tarvitsisisi nyt ympärilleen perheen, jossa oppia sitä mitä perhe ylipäätään tarkoittaa. Me mietimme nyt mahdollisuutta ottaa tuo tyttö asumaan luoksemme kesästä eteenpäin. Päätös on iso, ja haluamme tehdä sen rukoillen, oli lopputulos sitten kielteinen tai myönteinen. Rukoilkaa kanssamme että Jumala näyttäisi selkeästi oikean tavan toimia.

 

 

 

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/04/15/rukousaiheita-sat-7-ja-naistyohon-liittyen/

1 comment

  1. keijo

    Siunausta ja taas siunausta teille kaikessa työssä Herran lähettämänä ja Pyhän Hengen ohjamaana ja tulkoon voittoja ja sielujen pelastusta ja vapautusta synnin kahleleista ja kaikkista mikä sitoo ja tekee meidät hitaiksi ,kiitos ja siuanusta,keijo södertälje

Jätä kommentti!