«

»

May 12

Print this Post

Pääsiäisloma vietetty auringossa ja ukkosmyrskyissä

Esko ja pienet uimassaKevät on täällä ehtinyt jo pitkälle. Viimeiset kaksi viikkoa on lapsilla ollut pääsiäislomaa, ja tulevana maanantaina pitäisi vielä istua koulunpenkille viideksi viikoksi.  Loma tuli todella tarpeeseen, sillä lapsilla urakka on kestänyt ilman lomia tammikuusta asti. Me aikuisetkin saimme viettää muutaman ihanan lomapäivän töistä ja velvollisuuksista, kun lomailimme tätini ja hänen miehensä eli lähettisihteeriemme kanssa Limassolissa koko perheen voimin. Kuten alla olevista kuvista näkyy, lomaan mahtui 37 asteen aurinkoisia päiviä, ja vastapainoksi kunnon ukkosmyrskyjä rakeiden kera. Tästä on hyvä taas jatkaa media- ja naistyön merkeissä!

Rebecca raekuurossa

Rebecca raekuurossa

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/05/12/paasiaisloma-vietetty-auringossa-ja-ukkosmyrskyissa/

Jätä kommentti!