«

»

May 12

Print this Post

SAT-7 Kuvauksissa Limassolissa

Viime viikolla ehdimme käymään myös SAT-7 ARABIC kanavan kuvauksissa Limassolissa. Kuvausvuorossa oli sarja Signs and Wonders, jossa arabi taustainen pastori opettaa Raamatun pohjalta, ja sen jälkeen vastailee katsojien esittämiin kysymyksiin. Heti opetusosuuden päätyttyä alkoikin melkoinen puhelutulva, ja valtaosa ohjelmaan asti päässeistä soittajista oli naisia. Katselijoiden yhteydenottoja vaikeuttaa huomattavasti lähi-idän maiden viranomaisten toiminta, sillä he pyrkivät tehokkaasti estämään soitot häiriköimällä operaattoreita. Tästä syystä ohjemissa käytettävät puhelinnumerot joudutaan vaihtamaan lähes joka kerta uusiin. Ihmeitä ja merkkejä olisimme mekin kaivanneet ymmärtääksemme edes jotain arabiankielisestä ohjelmasta, niitä ei tällä kertaa suotu ;-).Studiossastudiossa_signs_n_wonders

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/05/12/sat-7-kuvauksissa-limassolissa/

Jätä kommentti!