«

»

Aug 31

Print this Post

Puhutteleva videopätkä ihmiskaupasta.

http://www.youtube.com/watch?v=y-a8dAHDQoo

 

Kannattaa käyttää tähän reilu minuutti omasta ajasta.

Tätä samaa yritetään auttamistyön ohessa täällä Kyproksella. Tehdä ihmiset enemmän tietoiseksi ihmiskaupasta. Näin onnistuneesta toteutuksesta voi tosin vain unelmoida…

 

Aina välillä se unohtuu niin helposti kuinka lähellä ihmiskauppa on meitä jokaista. Tällä viikolla lähdin ajelemaan Vanhaan kaupunkiin ottaakseni kuvia ihmiskaupasta kirjoittamaani lehtijuttuun. Kamera jäi auton penkille kun tuli kiire soittaa poliisille. Pimeälllä kadulla vanhan kaupungin ytimessä näin suoraa edessäni miehen taluttavan naista käsiraudoissa, työntävän asuntoon. Asunnon edessä oli kolme muutakin Aasialaista naista, eikä tilanteesta juuri voinut erehtyä. Jatkoa en tiedä, toivon että paikalle hälyttämäni poliisi sai tilanteen haltuunsa….

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/08/31/puhutteleva-videopatka-ihmiskaupasta/

Jätä kommentti!