«

»

Dec 15

Print this Post

Kirkossa puhumassa ihmiskaupasta

Tänään aloitin kiertämään Kyproslaisia kirkkoja puolivälintalo hankkeen tiimoilta. Tarkoituksena on käydä läpi mahdollisimman monia kirkkoja eri puolilla Kyprosta, ja tehdä ihmiset tietoiseksi ihmiskauppa tilanteesta Kyproksella, samoin kuin puolivälintalo hankkeesta.

Vaikka Suomessa olen tottunut puhumaan isojen ihmisjoukkojen edessä, niin pakko myöntää että tällä kertaa jännitti, kun oman äidinkielen sijasta kielenä oli englanti. Kreikan tunteja minulla on ollut niin vähän, että esitysten pitämisestä kreikaksi voi vain unelmoida. Joka tapauksessa vastaanotto oli hyvä, ja ihmiset tulivat myös tarjoamaan rahaa ja apuaan hankkeen suhteen, mikä oli ihan mahtava rukousvastaus! Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kirkkoihin ensi vuoden alusta.

Kirkon jälkeen kävimme myös ihmiskaupan ympärille kootuilla messuilla, jossa tapasin kyproksen anti-trafficking poliisin / poliiseja. Innostus puolivälintalo hanketta kohtaan heräsi myös heissä, joten senkin suhteen starttaan hyvillä mielin alkavaan viikkoon.

Rukousaiheita ensi viikolle: tapaamiset  USA:n ja Suomen lähetystöissä, sekä huominen tapaaminen Larnacassa (kaikki puolivälintaloon liittyen) + lastenhoito sessiot (lupasin hoitaa erään uhrin pientä lasta oikeudenkäynnin ajan ma ja ti).

Puhumassa kirkossa

anti-trafficking police

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/12/15/kirkossa-puhumassa-ihmiskaupasta/

Jätä kommentti!