«

»

Jan 21

Print this Post

Emergency flat avautuu maaliskuussa!!

 

Tämä alkanut vuosi on lähtenyt käyntiin uskomattoman hyvin ihmiskaupan vastaisen työn osalta.

Työskentelen nyt osana Wellspringin tiimiä, ja ensimmäisessä kokouksessamme viime viikolla teimme päätöksen avata Emergency flat Limassoliin! Tämä tarkoittaa sitä, että vuokraamme huoneiston, johon majoitamme akuutisti apua tarvitsevia ihmiskaupan tai muun seksuaalisen hyväksikäytön uhreja. Samalla tämä huoneisto tulee toimimaan välietappina varsinaiselle puolivälin talolle, jonka perustamiseen menee väistämättä enemmän aikaa monien lakipykälien ja lupa-asioiden vuoksi.

 

Ydin tiimimme muodostuu viidestä naisesta. Johdatusta tai sattumusta, niin meitä jokaista kiinnostaa erilaiset tehtävät talon ja nyt ensin tämän huoneiston perustamisessa, joten jokainen on voinut ottaa asian eteenpäin viemisessä itsensä näköisen roolin. Oman työpanoksemme lisäksi tarvitsemme vapaaehtoisia, joten rukousta oikeiden ihmisten löytämiseksi tarvitaan! Aloitimme projektin tueksi myös online couchingin. Kokoonnumme verkossa kerran viikossa amerikkalaisen valmentajan johdolla tarkastelemaan tavoitteita ja jo saavutettuja tuloksia, sekä ryhmämme toimintaa. Tämä antaa mahdollisuuden peilata toimintaa jatkuvasti myös ryhmän ulkopuolella olevan ihmisen kautta.

 

Kiitos teille kaikille jotka olette jaksaneet rukoilla projektin puolesta! Se mikä näytti vielä syksyllä monien mielestä mahdottomalta ja vain minun omalta hullulta ajatukseltani, on nyt käytännössä toteutumassa!! Pakko laitttaa vielä tähänkin linkkinä tämä ihana laulu, joka on niin totta…

 

“..And if our God is for us then who could ever stop us…”

 

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/01/21/emergency-flat-avautuu-maaliskuussa/

Jätä kommentti!