«

»

Feb 18

Print this Post

“Hevosterapiaa” ihmiskaupan uhreille

Viimeisen parin viikon aikana olen vienyt turvatalosta hakemiani tyttöjä hevostalleille. On ollut hienoa huomata miten hevostalleilta on löytynyt yhtymäkohtia heidän elämälleen. Eräänkin tytön isoisällä oli ollut hevosia, ja kyseinen tyttö todella nautti kun pääsi ensimmäistä kertaa sitten lapsuutensa olemaan hevosten kanssa. Muutenkin on ollut selvästi havaittavissa, kuinka tallien rauhallinen ilmapiiri, eläimet, ja vihreä ympäristö ovat selvästi rauhoittaneet tyttöjä.

Talleilta on löytynyt myös yllättävää apua kielen kanssa. Useimmat uhrit eivät puhua englantia kuin välttäen, mutta tallin työntekijöiden joukosta on löytynyt ihmisiä, jotka ovat puhuneet tyttöjen äidinkieltä. Näin tytöillä on ollut mahdollisuus puhua pitkästä aikaa omaa kieltään, ja tulla täydellisesti ymmärretyksi edes hetkellisesti. Näin sitä taas saa huomata kuinka Jumala voi käyttää omia harrastuksiammekin apuna toisten ihmisten kohtaamisessa!

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/02/18/hevosterapiaa-ihmiskaupan-uhreille/

Jätä kommentti!