«

»

Feb 18

Print this Post

Tilojen etsintää Day Care Centerille

Viimeinen viikko on ollut täällä meillä hiljaiseloa. Flunssavirus iski oikein toden teolla, ja on kaatanut meistä jokaisen vuorotellen sänkyyn. Sen verran kuitenkin ehdin viime viikolla toimia ennen taudin iskemistä, että kävimme yhdessä tanskalaisen Thomasin kanssa tutustumassa Nicosia Mercy Center nimiseen paikkaan, josta meidän olisi mahdollista saada tila käyttöömme Day Care Centerille. Paikan johtaja oli varsin innoissaan vierailustamme, etenkin kun hän itse oli vaimonsa kanssa kaavaillut aivan saman suuntaista toimintaa! Ihmeellistä miten Jumala aina johdattaa meidät tapaamaan juuri ne ihmiset, jotka jakavat samanlaisen näyn. Tulevana perjantaina meillä on nyt sitten ensimmäinen kokous asian tiimoilta. Heittelemme ilmaan toiminta-ajatuksia ja ideoita, ja katsomme mitä niistä voisimme toteuttaa yhdessä tai toisiamme auttaen. Saa muistaa rukouksin!

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/02/18/tilojen-etsintaa-day-care-centerille/

Jätä kommentti!