«

»

Feb 25

Print this Post

Day Care Center Nikosian vanhaan kaupunkiin!

Viime perjantain kokous Day Care Centeriin liittyen oli onnistunut. Vietimme mukavan kaksituntisen rukoillen ja ideoiden, ja lopputuloksena oli se, että aloitamme Thomasin kanssa remontoimaan Mercy Centeristä tilaa, jonka saamme käyttöömme veloituksetta. Tila sijaitsee loistavalla paikalla tulevia käyttäjiä ajatellen, sillä suurimmalla osalla heistä ei ole rahaa bussilippuihin, joten on ideaalista että tila sijaitsee heidän asuntojensa läheisyydessä. Tulemme aloittamaan toiminnan muutamalla aamupäivällä viikossa. Ensi viikolla suuntaamme paikalle mittanauhojen ja paperiarkkien kanssa, ja alamme suunnittelemaan tarvittavia muutoksia, huonekaluja, seinien maalausta yms. jotta tilasta saadaan kaikin puolin lapsille sopiva. Tarkoitus olisi varata myös erillinen nurkkaus / huone äitien kohtaamista, auttamista ja opettamista varten. Olo on innostunut kuin lapsilla jouluaattona :-)!

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/02/25/day-care-center-nikosian-vanhaan-kaupunkiin/

Jätä kommentti!