«

»

May 15

Print this Post

Noah’s Ark avautuu kesäkuussa!

Viikko sitten sunnuntaina saimme kokoontua siunaamaan käyttöömme Puolivälin talon! Vietimme ihanan illan rukoillen, ja käyden läpi Wellspringin johtoryhmän kanssa sitä, miten olemme edenneet nyt tähän pisteeseen, jossa kaikki on valmista ensimmäisten naisten sisäänmuuttamista ajatellen.  Tämä projekti on edennyt ihan uskomattoman nopeasti, ja olemme niin kiitollisia kaikille ihmisille, jotka ovat auttaneet meitä lahjoittamalla tavaroita,  huonekaluja, polkypyöriä yms. Toisaalta kuitenkin voidaan todeta, että tästä vasta alkaa varsinainen työ: naisten konkreettinen auttaminen heidän päivittäisessä elämässään ja toipumisessaan. Tällä hetkellä valtion turvatalossa on vain kolme seksiperäisen ihmiskaupan uhria, joista yksi on pian muuttamassa uuteen maahan, ja joista kaksi on vielä korkeassa riskiryhmässä, joten joudumme vielä hetken aikaa odottelemaan ensimmäistä vakituista asukastamme.

 

Nooan Arkki tiimimme: minä, Thomas ja Sarah

Nooan Arkki tiimimme: minä, Thomas ja Sarah

 

Jottei elämä kävisi liian seesteiseksi odotteluvaiheessa, jatkuvat työt täällä Nikosiassa sitäkin vauhdikkaammin. Olemme antaneet Day Care Centerille uuden virallisen nimen, joka on nyt Noah’s Ark. Viime keskiviikkona vietimme illan mittanauhan kanssa Mercy Centerin tiloissa, joista Filippiinokirkko on viimein muuttamassa pois, ja pääsemme aloittamaan remontoinnin.  Ostos / kerjuulistalle kertyi koko joukko erilaisia tarpeita, jotta kaikki saadaan valmiiksi kesäkuun alkuun mennessä. Tarvimme maaleja uusiaksemme seinien värin, lautatavaraa tehdäksemme portaikosta turvallisen lapsille, lasten huonekaluja, mattoja, leluja, vaippoja, tuulettimia jne. Maanantaina suuntaamme kollegani Sarahin kanssa paikallisiin kauppoihin listamme kanssa, ja katsomme irtoaako kyproslaisilta tahtoa  ja tavaraa hyväntekeväisyyteen ;-). Jos te haluatte olla mukana auttamassa meitä alkuun Nooan Arkin kanssa, voitte rukoilla projektin puolesta, ja myös lahjoittaa rahaa ihmiskaupan vastaisen työn tilille. Tuo tili vastaa sekä Puolivälin talon että Nooan arkin tarpeisiin. Ja Iso kiitos kaikille teille jotka olette työtämme muistaneet!!

Nooan Arkki tulee aloittamaan seuraavalla toiminnalla:

-Lasten päivähoito äitien oikeudenkäyntien / mahdollisten pätkätöiden aikana

-Lasten yleinen sosiaalistaminen (ihmiskaupan uhrien lapset eivät usein näe paljonkaan muita ikätovereita)

-Äitien hyvinvointi (tarjoamme hauskaa ja hyödyllistä tekemistä, kuten kielten opiskelua, tanssia, maalausta, ompelua, kynsien ja hiustenhoitoa jne.)

-Äitien vanhemmuustaidot ( opetamme äideille kuinka olla terveessä vuorovaikutuksessa omien lasten kanssa, kuinka leikkiä lasten kanssa, ja kuinka asetttaa terveet rajat)

 

 

 

Pankkiyhteystiedot, Riihimäen Osuuspankki: 

FI 14 5043 1920 0034 52

SWIFT/BIC: OKOY FIHH

Saaja: Suomen ev.lut Kansanlähetys

viitenumero 261 75320  (tätä viitettä käyttäessä rahat tulevat suoraan ihmiskaupan vastaiseen työhön)

Poliisihallinnon myöntämä keräyslupa 2020/2012/3864

 

 

 

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/05/15/noahs-ark-avautuu-kesakuussa/

Jätä kommentti!