«

»

Sep 09

Print this Post

Nooan Arkki huonekalujen kokoamista vaille valmis avaamaan ovensa

Puolen vuoden tiivis suunnittelu- ja remontointi urakka alkaa viimein olla ohitse. Pääsemme avaamaan Nooan Arkin viimein tässä kuussa!
Voitte käydä katsomassa uudet kotisivumme seuraavassa osoitteessa:

www.noahsark.eu

On ollut mahtavaa huomata miten innostuneita apumme piirissä olevat naiset ovat tästä uudesta työmuodosta! Monet naiset ovat jo kuukausia kyselleet milloin oikein avaamme ja milloin he pääsevät mukaan työpajoihin. Vielä viime hetkellä teimme radikaalin suunnanvaihdoksen, ja päätimme avata lastentoiminnan koskemaan laajempaa ryhmää lapsia. Nyt ihmiskaupan uhrien lasten lisäksi lastenohjelmaan ovat tervetulleita osallistumaan myös lapset, jotka ovat suuressa riskissä. Toisin sanoen lapset, jotka ovat tulleet kyprokselle pakolaisina ilman äitiä tai isää, tai jotka ovat muuten pahasti syrjäytyneitä ja marginalisoituneita. Nämä lapset ovat suuressa vaarassa joutua ihmiskaupan uhreiksi jolleivat he saa ajoissa ympärilleen rakastavia ihmisiä.

Jos haluatte tukea Nooan Arkin toimintaa taloudellisesti, uusilta sivuiltamme löytyy sekä tilisiirto vaihtoehto että PayPal maksumuoto.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/09/09/nooan-arkki-huonekalujen-kokoamista-vaille-valmis-avaamaan-ovensa/

Jätä kommentti!