«

»

Sep 09

Print this Post

Women at Risk Nooan Arkin partneriksi

Kiitos kaikille teille jotka muistitte rukouksin elokuun lopulla ollutta tapaamistamme Women at Risk järjestön perustajan ja johtajan, Becky McDonalsin kanssa.
Tapaaminen oli kaikin puolin antoisa, ja koimme olevamme todella siunattuja monessa mielessä.

Women at Risk järjestöllä on todella pitkä kokemus haavoittuvassa asemassa olevien naisten ja lasten auttamisesta kaikilla mantereilla, ja saimme todella paljon uutta kuunnellessamme heidän asiantuntemustaan, kokemuksiaan ja neuvojaan. Mikä parhainta, kyseinen järjestö haluaa toimia partnerinamme. Heidän kauttaan saamme käyttöömme eri alojen, kuten taideterapian asiantuntijoita, samoin kuin upouusia leluja ilahduttamaan toiminnassamme mukana olevia lapsia. Women at Risk lupautui myös sisäänostamaan naisten kanssa tekemiämme koruja. Tällä hetkellä olemme korujen materiaalien hankintavaiheessa, ja parin viikon päästä starttaamme työpaja ohjelmamme, jonka puitteissa alamme opettamaan naisille korujen tekemistä ja sen kautta itsensä työllistämistä.

Tästä kaikesta lisää seuraavassa uutiskirjeessämme!

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/09/09/women-at-risk-nooan-arkin-partneriksi/

Jätä kommentti!