«

»

Nov 19

Print this Post

Kuulumisia Room of Hope

Päiväkeskuksemme on nyt pyörinyt tasan kaksi kuukautta. Viime viikolla Laura veti naisille maalaussession, jossa ideana oli opettaa naisille yksinkertaista värien käyttöä ja perustekniikoita. Naiset olivat työskentelystä innoissaan, tässä muutama kuva lopputuloksista… Itse olin vaikuttunut teksteistä joita he valitsivat tauluihinsa… “I am happy today, All the Best For You, I am Beutiful…” Lauseet saavat uutta syvyyttä kun niitä ovat kirjoittaneet naiset joiden elämä on ollut kaukana kauniista.

20141117_094633

 

Viimeksi pyysin rukousta sen puolesta että eräs naisistamme joka on lähdössä tapaamaan poikaansa kotimaahansa, saisi viisumin. Eilen tuo viisumi viimein saapui!! Vain kaksi päivää ennen koneen nousua. Ihana rukousvastaus, viisumin saanti täällä kun on työn ja tuskan takana, etenkin aasialaisten ja afrikkalaisten kohdalla.

Tänään  haluan pyytää rukoustukea toiselle naiselle. Hän on aloittanut avioeroprosessin väkivaltaisesta suhteesta. Nyt esteeksi on taas muodostunut Kyproksen viranomaiset. Nainen jäisi avioerossa täysin tyhjän päälle, ilman viisumia ja sosiaalietuuksia. Tämä sotii kaikkia kyproksen lainsäädännöllisiä pykäliä vastaan.

20141117_101636

 

Oma kulkuni suuntautuukin kuluvan viikon aikana maahanmuuttovirastoon. Näyttää siltä että vaikka viranomaisviidakko satoine paperipinoineen ei ole oma suosikkipaikkani, on se väkisinkin osa tätä työtä, hyvässä ja pahassa.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/11/19/kuulumisia-room-of-hope/

Jätä kommentti!