«

»

Nov 21

Print this Post

Haluatko auttaa tarjoamalla ruokaa ja vaippoja? Päiväkeskuksen naisten tarpeet ovat heille suuria mutta meille pieniä!

20141121_210642

 

Kuluneella viikolla törmäsimme jälleen “uuteen” ongelmaan, jonka jo useampi päiväkeskuksessamme käyvä nainen on joutunut kohtaamaan. Juttelin erään Afrikasta lähtöisin olevan naisen kanssa, jolla on pieni vaippaikäinen lapsi. Pojan terveyskortti on umpeutunut, ja tästä syystä äiti ei voi viedä poikaa sairaalaan vaikka tämä on kärsinyt keuhkokuumeesta ja tarvisi tarkastuskäynnin. Terveyskorttia ei voi uusia, koska äidillä ei ole voimassa olevaa viisumia. Tämä siitä syystä, että maahanmuuttovirasto ei ole uusinut naisen vierailijaviisumia. Heidän mukaansa uuden viisumin voi saada vasta kun nainen onnistuu löytämään töitä. Töitä ei kuitenkaan saa, ellei ole voimassa olevaa viisumia!

Tämä nainen on täysin mahdottomassa tilanteessa, ellemme onnistu vaikuttamaan maahanmuuttoviraston virkailijaan joka sattuu vastaamme ensi viikolla. Ilman viisumia nainen on käytännössä kaiken avun ja normaalin arkielämän ulkopuolella. Hänen on mahdotonta saada töitä, ja elämä ilman töitä ja viisumia tarkoittaa myös elämää ilman rahaa, joka taas tarkoittaa elämää ilman ruokaa ja lapsen tarvitsemaa terveydenhoitoa. Viime tiistaina tämä nainen kirjoitti minulle listan välittömistä tarpeistaan, asioista joita hänellä ei ole varaa
hankkia.

-vaippoja
-puhdistuspyyhkeitä
-kosteusvoidetta
-maitoa
-munia
-riisiä
-jauhoja
-papuja
-kalaa tai kanaa
-vauvan vaatteita

Jos haluat auttaa tätä naista ja hänen lastaan, voit osoittaa rahallisen lahjoituksesi
Kansanlähetyksen tilille. Muista käyttää ihmiskaupan vastaisen työn viitettä joka näkyy alla!

Pankkiyhteystiedot, Riihimäen Osuuspankki:

FI 14 5043 1920 0034 52

Viitenumero: 630075324

SWIFT/BIC: OKOY FIHH

Saaja: Suomen ev.lut Kansanlähetys

 

Päivitetty 5.12.2014! lisätty viitenumero pankkitietoihin.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/11/21/haluatko-auttaa-tarjoamalla-ruokaa-ja-vaippoja-paivakeskuksen-naisten-tarpeet-ovat-heille-suuria-mutta-meille-pienia/

2 comments

 1. Hannele

  Hei, missä viitenumero siis?

  1. Rene Rendic

   Hei Hannele,

   Viitenumero oli tosiaan jäänyt viestistä pois:

   Viitenumero on viitenumero 630075324

Jätä kommentti!