«

»

Feb 27

Print this Post

Pelko hiljentää ihmiskaupan uhrit

Naisten myyminen prostituoiduiksi on Euroopassa miljardibisnestä.

Pia Rendic kohtaa työssään ihmiskaupan uhreja: pahoinpideltyjä, raiskattuja, peloteltuja ja vankina pidettyjä naisia. Rendic työskentelee Kyproksella, mutta arvioi, että hänen tapaamillaan naisilla on kohtalotovereita myös Suomessa.

– On naiivia ajatella, ettei Suomessa olisi ihmiskauppaa. Raja prostituution ja ihmiskaupan välillä on häilyvä ja ihmiskaupan uhrien tunnistaminen vaikeaa. Selvissäkin ihmiskauppatapauksissa tuomio annetaan usein vain parituksesta, Rendic sanoo.

Lue koko juttu seuraavasta linkistä:

http://www.vantaanlauri.fi/arkisto/2015-02-25/pelko-hiljentaa-ihmiskaupan-uhrit

vantaan lauri

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2015/02/27/pelko-hiljentaa-ihmiskaupan-uhrit/

1 comment

  1. Jorma Johanson

    Mikä sai Pian vihaamaan miehen seksuaalisuutta? Oletko saanut Jumalalta kutsun tehdä työtä miehen seksuaalisuutta vastaan ja kertoa siitä naisen naisen näkökulmasta? Miksi yleistät ja vähättelet naisen vastuuta?

Jätä kommentti!