«

»

Mar 03

Print this Post

Tuhopoltto päiväkeskuksessamme käyvän naisen huoneistossa

IMG_5735

Kuluneen viikon aikana olemme joutuneet todistamaan sitä uhkaa, mikä edelleen kohdistuu jo omillaan asuviin seksiperäisen ihmiskaupan uhreihin. Erään päiväkeskuksessamme käyvän naisen ja hänen lapsensa huoneisto tuhopoltettiin torstain vastaisena yönä. Tulos ei ole kaunista katseltavaa, kuten kuvasta jokainen voi nähdä. Nainen onnistui pelastautumaan lapsensa kanssa viime hetkellä. Nyt hän on erittäin peloissaan ja toistaa selkeästi tajuamaansa asiaa: sitä,  että hänellä ei ole mitään paikkaa Kyproksella johon hän voisi piiloutua.

Voit käydä lukemassa enemmän tästä + kuluneesta parista viikosta seuraavasta linkistä:

http://www.vapautauhri.fi/?p=2504

Jos koet halua auttaa tätä naista ja hänen lastaan taloudellisesti, ole yhteydessä sähköpostitse. Käytännössä kaikki naisen ja lapsen irtaimisto tuhoutui.

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2015/03/03/tuhopoltto-paivakeskuksessamme-kayvan-naisen-huoneistossa/

Jätä kommentti!