«

»

May 11

Print this Post

Poikien hyväksikäyttö ja miesten rooli

EFN2015

Viime kuun lopulla vietin viisi päivää Romaniassa, Bukarestissa, jossa pidettiin European Freedom Networking 3. maailmanlaajuinen konferenssi. Koolla oli osallistujia 39 maasta ja yli sadasta eri kristillisestä, ihmiskauppaa vastaan toimivasta kansalaisjärjestöstä. Konferenssin aikana pääsimme osallistumaan mm. Romanian parlamentissa järjestettyyn tilaisuuteen, jossa maan poliitikot ja useiden eri maiden lähettiläät kokoontuivat keskustelemaan ihmiskauppaan liittyvästä problematiikasta erityisesti Romanian näkökulmasta. Romaniahan on maa, josta lähtee vuosittain valtava määrä nuoria naisia töihin ulkomaille, ja joista valtaosa päätyy prostituutioon muodossa tai toisessa.

 

 

EFN2015B

Konferenssin parasta antia itselleni oli kuitenkin kanava jossa puhuttiin miesten roolista ihmiskaupan vastaisessa työssä, sekä heidän roolistaan myös seksiteollisuuden kuluttajina ja kysynnän kasvattajina. Samoin kävin mielenkiintoisen keskustelun kolmen Kambodzassa työskentelevän henkilön kanssa, jotka ovat erikoistuneet työskentelemään nimenomaan poika uhrien kanssa. Tähän keskusteluun ja asian syvempään tutkimiseen liittyy blogi kirjoitukseni poikien seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pakko prostituutiosta.

Sen voitte käydä lukemassa seuraavasta linkistä:   http://www.vapautauhri.fi/?p=2575

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2015/05/11/poikien-hyvaksikaytto-ja-miesten-rooli/

Jätä kommentti!