Print this Page

SAT-7

SAT-7

Suurin osa Lähi-idän noin 20 miljoonasta kristitystä elää alueilla, joilla evankeliumi on kaikkein heikoimmin esillä. Yhdellä eurolla voidaan kustantaa yhdelle katsojalle koko vuodeksi kristillistä tv-ohjelmaa. Kansanlähetys on yksi Sat-7:n kannattajajäsenistä. Tule sinäkin mukaan rukoustyöhön ja tavoittamaan evanleiummille 500 miljoonaa ihmistä!

SAT-7 julkaisee vuosineljännesraporttia, jossa käsitellään viimeaikaisia tapahtumia ja taloudellista tilannetta ja yleensä myös valoitetaan jotain tiettyä maata, aluetta tai ohjelmaa hieman tarkemmin. Julkaisun nimi on Uplink.

SAT-7 Uplink vuosineljännes raportit:

Q3/2012 UplinkSept2012-web “Aiheena mm. Pohjois-Afrikan uskon vapaus, Iran, Hi-tec raamatun opsikelu jne.”

Sat-7 Esittely video suomeksi

(suomenkielinen toteutus Sanansaattajat, www.sansa.fi)

SAT-7 Pars esittely video suomeksi

(suomenkielinen toteutus Sanansaattajat, www.sansa.fi)

Hope for a generation (Englannin kielinen esittely)

Tietoa SAT-7 medialähetystyöstä

Kissa pöydälle : (K11) Suljetut maat

Lähi-idän tilanteeseen, kristilliseen mediatyöhön ja nuorten ihmisoikeuksiin pureutuvassa jaksossa vieraana iranilaissyntyinen mediatyöntekijä Parastoo Poortaheri kristilliseltä SAT-7 PARS -satelliittikanavalta.

Jaksossa juontajina Mikael Elmolhoda ja Juho Roimaa. Kissa pöydälle on Nuotta-nuortenmedian TV-ohjelma, jossa käsitellään kiertelemättä ja kaunistelematta elämän vaikeita kysymyksiä ja tutustutaan samalla nuorten tekemiin lyhytelokuviin ja mediatuotantoihin. Ehdotuksia ohjelma-aiheiksi ja esim. lyhytelokuviksi voi lähettää osoitteeseen kissa@nuotta.com.Suljetut maat

Suoraa puhetta elämän vaikeista kysymyksistä nuorten kesken. Kunkin aiheen keskustelun laukaisijana nähdään nuorten tekemiä lyhytelokuvia ja mediatuotantoja. Nuotta-tuotantoa.

Nuotta on Suomen suurin ja vanhin kristillinen nuortenmedia, joka sisältää aikakauslehden, radiokanavan, televisio-ohjelman ja Nuotta.com -verkkopalvelun. Nuotta on myös Euroopan suurimman gospeltapahtuman eli Maata Näkyvissä -festivaalien virallinen äänenkannattaja, jonka tekevät nuoret itse. Ehdotuksia ohjelma-aiheiksi voi lähettää osoitteeseen kissa@nuotta.com.

Katsele ohjelma linkistä: http://www.tv7.fi/vod/player/?program=16761

 

SAT7 Viralliset kotisivut: http://www.sat7.org/ (Englannin kielinen)

 

Ohjelmia katseltavissa Youtube palvelussa:

Sat7 Network:

http://www.youtube.com/user/SAT7Network?ob=0&feature=results_main

Sat7 Arabic:

http://www.youtube.com/user/SAT7ARABIC?ob=0&feature=results_main

Sat7 Kids:

http://www.youtube.com/user/SAT7KIDS?ob=0&feature=results_main

Sat7 Pars:

http://www.youtube.com/user/SAT7PARS?ob=0&feature=results_main

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/sat7/