«

»

Feb 26

Print this Post

Ensimmäinen versio perheen esittelykirjeestä valmis…

Hiihtoloma vierähtänyt nopeasti. Tuntuu kuin velvollisuudet eivät olisi pysähtyneet lomalle lainkaan. Menossa ollaan oltu koko perhe. Harrastuksista ei ole ollut takua ja etätehtäviä tuli opistolta ihan riittävissä määrin, jottei pitkästyminen ollut uhkana.

Viikon viimeisenä tehtävänä saimme valmiiksi myös ensimmäisen version perheen esittelykirjeestä. Tätä kirjettä on tarkoitus lähettää sitten seurakuntiin ja Kansanlähetyksen piireihin. Pitää vielä nukkua yön yli ja lukea se uudestaan, jotta selviää olikos tuossa esittelyssä mitään järkeä. Pian on tuo luettavissa myös täältä meidän blogista.

Kaiken tämän “lomailun” alla mieleen nousee raamatusta kohta, Sananalaskujen kirjassa 21:“Uutteruus ja harkinta tuo menestyksen, turha kiire vie köyhyyteen.”

Tosin, ei tuo nyt ihan itsestään mieleen pompannut, vaan vaatii muutaman hakusanan sähköiseen raamattuun, mutta ajatuksena jatkuva kiire on ollut niin suurena, että tuli tunne kaivella mitä Raamattu on mieltä kiireestä. Mielestäni tuossa raaamatun kohdassa kiteytyy hyvin ajatus… Oliko sinulla kiireinen päivä vai tuottava päivä? Tuottavan päivän ei tarvitse olla aina kiireinen. Voimme yhdellä pienellä teolla saada suuria aikaan. Kiire on hyvä pako paikka sille, että ei tarvitse saada aikaan mitään. Aina on niin kiire, ettei ehdi tehdä mitään tärkeää…

Aloitetaan päivät suunnittelemalla niin että niistä tulee tuotteliaita ja vähemmän kiireisiä…

Voit tutustua nyt lähetystyö perheemme esittelykirjeeseen etusivulla

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/02/26/ensimmainen-versio-perheen-esittelykirjeesta-valmis/

Jätä kommentti!