Lähde tukemaan ihmiskaupan vastaista työtä!

Minun näkyni on nähdä maailma, missä jokainen ihminen on niin arvokas, että häntä ei haluta eikä voida käyttää kulutushyödykkeenä oman nautinnon tavoittelemiseksi. Näkyni on nähdä maailma, missä erityisesti miehet syntymästään saakka kasvatetaan niin kiistattomalla ymmärryksellä naisten arvosta, että he ovat kykenemättömiä kiihottumaan naisten hyväksikäytöstä, liittyi se sitten seksinostamiseen tai pornografian kuluttamiseen.

Olen innoissani ja kiitollinen siitä, että olen perheeni kanssa palannut pari viikkoa takaperin takaisin Kyprokselle, jossa voin omalta osaltani olla edistämässä tuon näkyni toteuttamista. Pääsen jatkamaan työtä ihmiskaupasta selviytyneiden, sekä vielä seksiteollisuudessa kiinni olevien naisten parissa. Kodin löytämisen ja muiden käytännön asioiden järjestykseen saamisen jälkeen palaan johtamaan perustamani Room of Hope  päiväkeskuksen arkea ja aloitan myös uudelleen aiemmin tekemääni tavoittavaa työtä kaduilla ja bordelleissa naisten tavoittamiseksi ja mahdollisten ihmiskaupan uhrien tunnistamiseksi. Lisäksi suunnitteilla on kahvilan perustaminen yhteistyössä Cyprus Stop Trafficking järjestön kanssa. Kahvilan avulla ihmiskaupasta vapautuneita naisia saataisiin työllistettyä.

Muita yhteistyötahojamme Kyproksella ovat muun muassa Wellspring Association ,  Caritas Cyprus  , KESY  (University of Nicosian alla toimiva psykologien koulutuskeskus), sekä Future World Center  (Humanitaarista apua antava järjestö).

Rukousten lisäksi työni kaipaa myös taloudellista tukea! Voit osallistua työhön ihmiskaupan uhrien auttamiseksi liittymällä kannatusrenkaaseeni, joka mahdollistaa työstä syntyvien kulujen kattamisen. Pienikin summa auttaa! Mieti, jos pystyisit sitoutumaan esimerkiksi 10e / kk lahjoitukseen! Lahjoituksesi voit tehdä seuraavilla pankkiyhteystiedoilla:

Saaja: Vapauta Uhri ry

Pankkiyhteys: FI96 5108 0220 0780 59

Viitenumero: 10090

 

Voit myös tilata ilmaisen uutiskirjeemme tästä

Lisätietoja järjestöstämme löydät kotisivuiltamme tai facebook sivultamme!

 

 

Pia Rendic

Vapauta Uhri ry:n toiminnanjohtaja ja väitöskirjatutkija

 

Rahankeräyslupa

Luvan saaja: Vapauta Uhri ry,  Y-tunnus: 2812658-8

Luvan numero: RA/2017/969

Lupa myönnetty 10.10.2017 / Poliisihallitus

Toimeenpanoaika 10.10.2017 – 30.9.2018

Toimeenpanoalue: Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta

Permanent link to this article: https://www.lahetystyo.com/2018/04/07/lahde-tukemaan-ihmiskaupan-vastaista-tyota/