«

»

Aug 02

Print this Post

Mikä on lähetysrengas?

Mikä on lähetysrengas?

Lähetystyöntekijät eli lähetit tarvitsevat tukeasi. Kuulumalla lähetin lähetysrenkaaseen voit konkreettisesti olla mukana lähetystyössä. Kukin lähetti kirjoittaa omalle lähetysrenkaalleen säännöllisesti noin 6 kertaa vuodessa ilmaisen rukouskirjeen, jossa hän kertoo ajankohtaisia asioita työstään ja elämästään lähetystyöntekijänä. Kirje tulee lähetysrenkaan jäsenille postissa tai sähköpostilla. Useille läheteillä on myös mahdollisesti omat internetsivut tai blogi sivusto jonne päivittävät kuulumisiaan myös rukouskirjeiden välisenä aikana.

Lähetysrenkaaseen kuuluminen ei sido sinua mihinkään. Toivomme kuitenkin, että renkaaseen liityttyäsi kyselet Jumalan edessä omaa paikkaasi ja tapaasi toimia oman lähettisi lähettäjänä. Olisi toivottavaa, että valitsisit oman Kansanlähetyspiirisi tukeman lähetin.

Lähetysrenkaalla on tärkeä rooli tarjoten läheteille Rakkautta, Rukousta ja Rahaa. Kukin mahdollisuuksiensa ja lahjojensa mukaan.

Miksi lähetysrenkaaseen?

Lähetysrenkaan toivotaan rukoilevan lähettien puolesta ja auttavan näin lähetystyötä menemään eteenpäin. Lähetysrenkaaseen kuuluminen mahdollistaa myös viestinnän läheteiltä lähetysrenkaan suuntaan. Läheteillä on mahdollista esittää rukouspyyntöjä ja  kertoa tulevista tapahtumista ja viereiluista ja muista ajankohtaisista asioista. Lähetysrengas on myös lähetin tukiranka lähetin toimiessa kentällä. Lähetysrenkaan antama tuki mahdollistaa lähetystyön ja siksi on erityisen tärkeää. Lähetysrenkaat myös voivat kokoontua yhteiseen ajanviettoon ja rukoukseen eri aiheiden puolesta ja näin luoda yhteenkuuluvuutta koko lähetysrenkaan kesken.

Miten lähetysrenkaaseen?

Tietoa Ev.lut. Kansanlähetyksen lähetystyöntekijöistä saat oman Kansanlähetyspiirisi lähetyssihteeriltä, tai tutustumalla lähetteihin. Oman alueesi Kansanlähetyspiirin läheteistä voit kysellä Kansanlähetyspiirisi toimistolta tai suoraan Kansanlähetyksen keskustoimistolta: hanna.malinen@sekl.fi

  • Täytä liittymisilmoitus ja valitse sopivat vaihtoehdot.
  • Renkaan jäsen voi itse valita tukensa kohteen.
  • Lähetysrenkaaseen voi liittyä yksityinen henkilö tai ryhmä, kuten luokka, työporukka tai järjestö tms.
  • Liittymisilmoitus jää rengassihteerin kortistoon.
  • Jos liittyjä niin haluaa, jäsenyys pysyy salaisuutena, vain rengassihteerin, lähetystyöstä vastaavan papin (ja tilisiirtojen osalta myös talousvastaavan) tiedossa.
  • Kunkin antama summa pysyy salaisuutena. Lähetysrenkaan yhteinen taloudellinen tuotto julkistetaan.
  • Renkaaseen voi liittyä esirukoilijana ja yhteydenpitäjänä myös ilman taloudellista sitoumusta.
  • Lähetysrenkaasta voit tietysti niin halutessasi erota.

 

Miten mukaan meidän lähetysrenkaaseemme?

Meidän renkaaseemme pääset mukaan helpoiten täyttämällä lomake oheisesta linkistä tai sivuillamme olevan sähköpostiosoitteen syöttökenttien avulla.

Samalla liityt siis Rukous ja Uutiskirjeemme tilaajaksi. Lähetysrenkaaseen liittyminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista. Jättämällä yhteystietosi voimme kuitenkin helpommin kertoa sinulle tapahtumista joihin olemme tulossa ja mitä lähetystyössämme tapahtuu.

Karkun avioliittoleirillä Rene ja Pia

Karkun avioliittoleirillä Rene ja Pia, leirin loppuvaiheilla ja silti jaksaa hymyillä

Voit seurata lähetystyötämme myös muilla tavoin:

www.facebook.com/lahetystyo

www.twitter.com/lahetystyo

Ja tietenkin meidän blogiamme päivitämme myös osoitteessa www.lahetystyo.com

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/08/02/mika-on-lahetysrengas/

Jätä kommentti!