«

»

Sep 03

Print this Post

Kalvolan seurakunta mukana tukemassa lähetystyötä.

Kalvolanseurakunta lasimaalausKalvolan seurakunta on sitoutunut tukemaan tekemäämme medialähetystyötä. Tulemme olemaan Kalvolan seurakunnan nimikkolähettejä. Tämä tarkoittaa, että uutis- ja rukouskirjeemme ovat saatavissa Kalvolan seurakunnasta ja Kalvolan seurakunnan kautta on mahdollisuus liittyä suoraan myös lähetysrenkaaseemme.  Tulemme myös vierailemaan Kalvolan seurakunnassa ja kerromme tekemästämme työstä. Olemme tulossa mm. Kalvolan seurakunnan Joululuhlaan 11.12.2012. Tulkaa rohkeasti mukaan juttelemaan, keskustelemaan ja rukoilemaan lähetystyön puolesta. Muista tapahtumista ja vierailuista kerromme kunhan aikataulut tarkentuvat. Voit myös seurata tapahtumia kalvolan seurakunnan sivuilla tai täällä lähetystyö.com sivustolla.

Lisätietoja nimikkosopimuksesta ja Kalvolan seurakunnan lähetystyöstä voi kertoa Kalvolan seurakunnan lähetyssihteeri Katri Iivonen.

Tervetuloa mukaan rukoilemaan lähetystyön puolesta.

Muista, että voit liittyä lähetysrenkaaseemme myös suoraan internetissä osoitteessa: http://eepurl.com/jP1m9

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/09/03/kalvolan-seurakunta-mukana-tukemassa-lahetystyota/

Jätä kommentti!