«

»

Nov 16

Print this Post

Kiireet ja lähtövalmistellut jatkuvat… 34 päivää lähtöön!

Suomen kiertuella...

Rafaela löytää oman tyylinsä

Viimeiset pari viikkoa taas ollut aikamoista haipakkaa. Opiskelut jatkuneet opistolla ja samaan aikaan ollaan kierretty erilaisissa tapahtumissa. Saimme viime viikonloppuna olla mm. Kauhavalla tekemässä kouluvierailua 8. luokalle ja lukion tunnille. Lisäksi olimme laulamassa Virsiä ja Siionin kanteleen lauluja Alahärmässä sekä keskuskustelemassa Kauhavan Kirkkoherran kanssa. Lisäksi olimme käymässä Vaasassa, jossa saimme laittaa myös mökin talviteloille. Tällä viikolla opiskelut taas jatkuneet ja lopputyöt ja Pian gradu vievät keskittymistä. Kuluva viikko tuntuu jatkuvan samaan tahtiin sillä perjantaina suuntaamme jälleen Kauhavan suuntaan matkaan siunasta varten.

Edelleenkään asuntoa Kyprokselta ei ole löytynyt, mutta kovasti asian eteen tehdään töitä niin suomessa kuin Kyproksellakin. Rukousta asian puolesta voi aina lisää. Muutto valmistelut ovat myös jatkuneet tehokkaasti. Taloa tyhjennetään ja laitetaan pahvilaatikoihin. Muuttofirmoilta kysellään ohjeita muuttoon ja pakkaukseen liittyen. Lähes kaikki palvelut alkaa olla irtisanottu lähtöpäivään… Sähkö, Vesi, Internet, Vakuutukset… Vapauttava tunne ja samalla jännittää kun kaikki pitää seuraavalla kerralla tehdä vieraassa maassa. 34 neljä päivää lähtöön. Onneksi ehdimme myös hieman lepäillä mökkivisiitin aikana.

Rukoillaan terveyttä ja jaksamista kaikille.

Hieman tunnelmakuvia:

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2012/11/16/kiireet-ja-lahtovalmistellut-jatkuvat-34-paivaa-lahtoon/

Jätä kommentti!