«

»

Feb 16

Print this Post

Iltaehtoollinen turistipapin luotsaamana

Kuluneella viikolla olimme yhteydessä Limassolissa toimivaan suomen ev.lut. kirkon turistipappiin. Kyselimme mahdollisesti täällä Nikosiassa pidettävistä tilaisuuksista, ja kun niitä ei ollut tiedossa, päätti tämä loistava pappismies järjestää meille sellaisen :-). Kiitos Jukka jo etukäteen! Niinpä saamme ensi tiistaina kokoontua yhdessä Limassolin seurakunnassa kokoontuvien suomalaisten kanssa viettämään yhteistä iltaa ehtoollisen merkeissä täällä Nikosian anglikaanikirkossa. Samalla pääsemme itse jakamaan tietoa ja kuulumisia täällä Nikosiassa tekemästämme työstä.

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/02/16/iltaehtoollinen-turistipapin-luotsaamana/

1 comment

  1. Ritva Sipilä

    Moikka. Siellä Nikosiassa turistipapain ehtoolliskirkossa juttelin Pialle avioparityöstä Kyproksella. Maija Nyman lähetti meille tällaisen linkin, joka saattaa olla teille tuttu. Telis ja Olga Tsinoglou Agape European Kyproksen työstä. Emme kuitenkaan ole saaneet otettua heihin yhteyttä. telis.tsinoglou@primehome.com
    Siunausta työhönne toivottaa Ritva Sipilä, turistikanttori

Jätä kommentti!