«

»

May 20

Print this Post

Toukokuun uutiskirje uunista ulos…

Γεια σας! Τι κανετε; Ειμαι απο την φινλανδια αλλα μενω στη Λευκωσια. Ειμαι εδω για δουλεια.melkeinperhe

Välillä on hyvä aloittaa uutiskirje kohdemaan kielellä, pieni todistus siitä että jotain edistystä tapahtuu kielen oppimisen saralla, vaikka viikkotunteja onkin vain kaksi.

Täällä huhti-toukokuu on tuonut tullessaan kaikki mahdolliset sääilmiöt 37 asteen paahtavasta lämmöstä rajuihin ukkos- ja raemyrskyihin. Yhtenä päivänä sade oli niin rajua, että autotiet tulvivat kuin Suomen keväiset joet konsanaan, käykää katsomassa videoklippi blogista. Säätilojen muutokset ovat kuitenkin tällä erää hauskasti rinnastettavissa omiin tunnelmiimme, jotka ovat vaihdelleet paljon kuluneen kuukauden aikana. Valtavan alkusykkeen jälkeen väsymys meinaa nyt päästä valloilleen niin lapsilla kuin meillä aikuisillakin, ja siksi onkin ollut ihanaa saada tervehdyksiä Suomesta niin postitse, skypen kautta kuin ihan kännykkäänkin. Ne ovat piristäneet mieltä, ja muistuttaneet harmaina päivinä siitä miksi täällä olemme. Kiitos siis muistamisesta ja rukouksista! [important]Lue koko uutiskirje täältä: http://eepurl.com/zAlPr[/important]

studiossa_signs_n_wonders

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2013/05/20/toukokuun-uutiskirje-uunistaulos/

Jätä kommentti!