«

»

Feb 06

Print this Post

Naistenilta ihmiskauppatietouden lisäämiseksi Limassolissa

Eilen minulla oli etuoikeus päästä puhumaan Suomen kirkon järjestämään naisteniltaan Limassolissa.

Paikalla oli parisenkymmentä naista, joille kerroin ihmiskaupasta yleensä, sekä ihmiskaupan vastaisesta työstä täällä Kyproksella. Parasta antia olivat asian tiimoilta syntyneet keskustelut, sekä kunnon suomalainen sauna illan kruunuksi :-).

Nykyään teemme  yhteistyötä myös Freedom Dolls Initiativen kanssa. Myymme yhdessä kuvassa näkyviä, ihmiskaupan uhrien tekemiä nukkeja. Tarkoitus on saada nukke mahdollisimman moneen kotiin maailmassa. Nuket ovat toivottavasti muistuttamassa ihmisiä ihmiskaupan todellisuudesta, sekä muistuttavat rukoilemaan uhrien puolesta. Nukeista saatavat rahat käytämme suoraan uhrien auttamiseen.SAMSUNG CAMERA PICTURESnaistenillasta

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/02/06/naistenilta-ihmiskauppatietouden-lisaamiseksi-limassolissa/

Jätä kommentti!