«

»

Jun 19

Print this Post

Nooan Arkkia remontoimassa

Tänään pääsimme vihdoin ja viimein työn makuun Nooan Arkin kanssa.  Filippiino kirkko muutti viimeinkin uusiin tiloihin (3 kuukauden odottelun jälkeen), ja pääsimme aloittamaan remontoinnin. Alkuviikosta jo kantelimme huonekaluja alakertaan ja revimme irti likakerroksen peitossa olevia kokolattia mattoja. Tänään sitten vedimme esiin maalisutimme, ja aloimme antamaan paikalle uutta ilmettä.  Sää “hemmotteli” meitä oikein toden teolla, sillä mittari kohosi tänään + 40 asteeseen.  Lämpötila oli lähes sama sisällä, sillä emme toistaiseksi ole löytäneet lahjoittajaa ilmastointilaitteelle… Toivottavasti sellainen löytyy ennen kuin aloitamme toiminnan!  Isona rukousaiheena Nooan Arkkiin liittyen on eräs Amerikkalainen järjestö, joka on kiinnostunut toiminnastamme ja halukas rahoittamaan sitä. Rukoillaan että elokuulle suunnitteilla oleva tapaamisemme voisi olla antoisa!

 

 

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2014/06/19/nooan-arkkia-remontoimassa/

Jätä kommentti!