«

»

Jan 20

Print this Post

Outreaching starttaa keskiviikko iltana!

tavoittava työ

Huomenna olemme aloittamassa tavoittavan työn Nikosian kaduilla ja yökerhoissa.  Edellisen kerran vastaavaa työtä on tehty Nikosiassa vuosia takaperin. Silloin Jumala todella siunasi toimintaa.  Ovet avautuivat sisään bordelleihin, ja yhdessä niistä pidettiin jopa Raamattupiiriä!

Tilanne on kuitenkin nykyään toinen. Yökerhot ovat tarkemmin vartioituja, ovimiehet tiukempia, tyttöjä kontrolloidaan voimakkaammin ja rahaa liikkuu bisneksessä entistä enemmän. Pyydän siis teidän rukoustanne huomisiltana kun lähdemme kartoittamaan tilannetta! Pyydän myös rukousta siihen, että saisimme koottua suhteellisen pysyvän ja hyvän tiimin tekemään tätä työtä.

 

Permanent link to this article: http://www.lahetystyo.com/2015/01/20/outreaching-starttaa-keskiviikko-iltana/

1 comment

  1. Kati

    Siunausta työhön, varjelusta ja turvaa, hedelmällistä tulosta! t. Kati

Jätä kommentti!